MEDIA

Професиите на иднината ги засенуваат традиционалните како наставници, доктори… (ВИДЕО ИЗЈАВА)

Поставете ги овие прашања после добиениот отказ - совети на Катерина Златановска - Попова

Сретнувам се повеќе луѓе од Македонија кои од дома работат за компании на другата страна на СВЕТОТ, вели Златановска – Попова

Советник за кариера за Работник: „Неплатените или волонтерските активности може да ви послужат да ја добиете посакуваната работа“

CEO of FUTURAMA 4P, Toni Popov was one of the members of the jury at this year's FINALS of NASA Space Apps Challenge 2021 - Главна награда посета на NASA.

Трендови на пазарот на трудот - Глобални промени, локални последици

Платете ги доволно за да имаат достоинствен живот и да не бараат втора работа, им порача Златановска – Попова на компаниите

Contact us

Follow us

1000 Skopje,
R.N. Macedonia

Scroll to Top